TikTok Hesap Silme Ve Dondurma
TikTok Hesap Silme Ve Dondurma

TikTok kullanıcılarının en çok merak ettikleri konular arasında, TikTok hesap silme ve dondurma konuları bulunur. Sizler için konunun detaylarını yazımızda aktaracağız. TikTok uygulamasında aktif kullanıcıların her geçen gün artması ile birlikte ortaya çıkan içeriklerin benzer bir hâle gelmesi durumu, pek çok TikTok kullanıcısının uygulamadan sıkılmasına neden olmuştur. Bu sebepten TikTok uygulamasından sıkılan kullanıcılar, hesaplarını kapatmak ya da dondurmak istemektedirler. TikTok hesabı silme ve dondurma işlemi oldukça kolay bir işlemdir. Detayları öğrenmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

TikTok Hesap Silme İşlemi

TikTok hesap silme işlemini kullandığınız mobil cihazlarınızdan gerçekleştirebilirsiniz. Hem android hem de ios işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda bu işlem aynı şekilde yapılmaktadır. TikTok hesap silme işlemi yapmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları uygulamanız gerekir.

  • İlk olarak kullandığınız mobil cihazınızdaki TikTok uygulamasına kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak, hesabınıza giriş yapmanız gerekir.
  • Daha sonra hesabınıza giriş yaptığınızda, profil sayfanıza erişim sağlamalısınız.
  • Profil sayfanızdan, profil resminizin olduğu bölüme gelerek üzerine tıklamalısınız.
  • Ardından karşınıza çıkan ekranın sağ üst köşede bulunan üç nokta simgesine tıklayın.
  • Daha sonra hesabımı yönet seçeneğine tıklamalı ve karşınızda birçok seçeneğin bulunduğu menüden, en alt kısmında bulunan hesabımı sil seçeneğine tıklamanız gerekir.
  • Tüm işlemleri yaptığınızda, TikTok hesabı silme işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.

TikTok Hesap Dondurma İşlemi

TikTok uygulamasından sıkıldıysanız, hesabınızı tamamen kapatmak yerine TikTok hesap dondurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemi uygulayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekir.

  • TikTok hesap dondurma işlemi için yapmanız gereken, yukarıdaki verdiğimiz adımların aynısını uygulayarak hesabımı yönet seçeneğine gelmektir.
  • Bu kısımdan hesabımı sil seçeneğini tıkladığınız takdirde TikTok hesabınız, 30 günlüğüne dondurulur. Eğer bu 30 günlük sürede hesabınızı tekrardan aktifleştirmezseniz, hesap silme işlemi gerçekleştirilmiş olur. Bu konuya ayrıca dikkat etmeniz gerekir.

İlginizi çekebilir: Tiktok Takipçi Satın Al

Instagram

Instagram takipçi satın al garantili ve gerçek takipçiler ile en hızlısı burada!

Twitter

Twitter takipçi satın al garantili ve gerçek takipçiler ile en hızlısı burada!

Tiktok

Tiktok takipçi satın al garantili ve gerçek takipçiler ile en hızlısı burada!

Sipariş Takip